AUTO HOLETIĆ

Boxer

photo

Pažljivo oblikovan do najsitnijeg detalja, Boxer je osmišljen sa jednim ciljem: da bude moderan i inovativan alat. U sebi sadrži prepoznatljiv Peugeot stil, te dinamičnost i funkcionalnost koju tražite.
Boxer vam isto tako ostavlja izbor između različitih dužina i visina, kako biste pronašli onaj koji je prilagođen vašim potrebama.
Zajedno s Boxerom dobivate dvostruko. Njegov naglašeni stil projecira visoko profesionalnu sliku o vašoj tvrtki, dok vam njegov inteligentni dizajn pruža vozilo perfektno prilagođeno vašim potrebama.
Izvedba furgon može biti opremljena s jednim ili dva reda sjedala. Osim izvedbe furgon, moguće je naručiti Boxer sanduk s kabinom ili Boxer šasiju s kabinom.

 

BOXER KOMBI
Boxer nudi vama i vašim putnicima visok nivo udobnosti: obilje prostora, grijanje i klima uređaj , mnoštvo pretinaca za stvari, prostran prtljažni prostor.  Ovakvom pažnjom posvećenom detaljima, Boxer pokazuje i pažnju koju vi posvećujete svojim
putnicima. Svakom putniku u Boxeru na raspolaganju je ista udobnost kao i u klasičnoj limuzini: prostrana kabina, kvalitetne obloge i tkanine, prostran prtljažnik. Boxer može smjestiti do 6 osoba u izvedbi kombi: vozač i dva suvozača na prednjoj klupi te 3 sjedala u drugom redu. U izvedbi Minibus, na raspolaganju je 9 sjedala: vozačko i 2 suvozačka na prednjoj klupi te po 3 sjedala u drugom i trećem redu.


Preuzmite cjenik 

AUTO HOLETIĆ

Više informacija